Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

Hírek

 • TABAK AKADÉMIA 2019

  2019. április 15.

  A hazai dohány kiskereskedők különleges pozícióban vannak. Feladatuk, hogy a vásárlók irányába biztosítsák a szakszerű, minőségi kiszolgálást, egyúttal gondoskodjanak a nemdohányzók védelméről, illetve a dohány kiskereskedelem szabályozásáról szóló törvényi előírások, valamint a szigorú fogyasztóvédelmi szabályok maradéktalan betartásáról is.

  Tovább
 • M E G H Í V Ó

  2019. február 05.

  Tisztelt Kereskedőtársam! A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének elnöksége összeállította 2019. évi munkatervét. Szakmai szervezetünk 2019. évi első eseménye a most megrendezésre kerülő koncesszió-jogosulti konferencia, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

  Tovább
 • Hogyan jelentkezhetek a II. Nemzeti TABAK EXPO-ra?

  2018. november 08.

  A tavaly első alkalommal megrendezett, rendkívül sikeres TABAK EXPO látványos fejlődési szakaszon megy keresztül. A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége idén nagyobb területen, több kiállítóval, színesebb programmal, érdekfeszítő előadásokkal és természetesen meglepetésekkel várja partnereit, a látogatókat, valamint az érdeklődőket 2018. november 23-án a budapesti Millenáris Park „B” épületében. Az alábbiakban elolvashatja, hogyan jelentkezhet a rendezvényre.

  Tovább
 • TABAK Akadémia - Ősz

  2018. november 08.

  A 3 modul köré csoportosuló, számos fontos információt és hasznos ismereteket nyújtó, nagy érdeklődés mellett lezárult tavaszi TABAK Akadémia képzéssorozat után most az őszi oktatásokra készülünk. Egymás segítése, a közös örömök, kereskedelmi sikerek megosztása mellett az ország bármely pontján felmerülő, szinte ugyanazon problémák, kérdéskörök megbeszélése lesz a fókuszban 2018 novemberében.

  Tovább
 • Megjelent a Trafikosok Lapja 3. száma

  2018. november 08.

  November első két hetében minden nemzeti dohányboltba eljut a Trafikosok Lapja legújabb száma. A negyedévente megjelenő magazin most is számos érdekes és hasznos témát dolgoz fel.

  Tovább
 • Tisztelt Szövetségi Tagok!

  2018. augusztus 30.

  Örömmel fogadtam el Elnök Úr felkérését, hogy csatlakozzam az MDKSZ csapatához. Kérem, engedjék meg, hogy pár szót írjak magamról.

  Tovább
 • Tisztelt Szövetségi Tagok!

  2018. augusztus 30.

  Minden bizonnyal Önök is tapasztalták az elmúlt években, hogy a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége egyre több szolgáltatást nyújt a tagjainak. A változatlanul ellátott szakmai érdekképviseleti tevékenységünk mellett útnak indítottuk a Trafikosok Lapját, a Tabak Akadémia bejárta az országot, és nagy sikerrel zajlott le az I. Nemzeti Tabak Expo is.

  Tovább
 • Tisztelt Kereskedőtársunk!

  2018. augusztus 30.

  A dohánytermék-kiskereskedelemmel kapcsolatos ügyek elektronikus ügyintézésével kapcsolatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Jövedéki Főosztálya az alábbiakról tájékoztatta szövetségünket:

  Tovább
 • Tisztelt Kereskedőtársunk!

  2018. május 28.

  A dohánytermék-kiskereskedelemmel kapcsolatos ügyek elektronikus ügyintézésével kapcsolatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Jövedéki Főosztálya az alábbiakról tájékoztatta szövetségünket:

  Tovább
 • Nagyszabású képzéssorozatot indított a dohány kiskereskedők szövetsége

  2018. április 23.

  A május 20-tól bevezetendő egyencsomagolás, az egészségvédelem és a trafikok minél hatékonyabb működtetése is szóba került annak a képzéssorozatnak az első napján, amelyet a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (MDKSZ) indított a szektor szereplőinek. A Budapesten és hét vidéki nagyvárosban június első feléig tartó TABAK Akadémia elnevezésű roadshow-n a NAV és az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. munkatársai is részt vesznek.

  Tovább
 • A JTI megújítja és kiterjeszti TOP Employer minősítését

  2018. április 11.

  A JTI Hungary Zrt. TOP Employer Hungary 2018 minősítést szerzett, míg a JTI nemzetközi szinten megújította a TOP Employer Global minősítését és első számú TOP Employer minősítést szerzett Európában, a Közel-Keleten és az ázsiai és csendes-óceáni térségben.

  Tovább
 • Indul a TABAK Akadémia roadshow

  2018. április 05.

  A dohánytermék-kiskereskedők szövetségének legfontosabb céljai között szerepel a közösségépítés, és a szövetség meglévő vagy leendő tagjai részére különböző képzések biztosítása. 2018. április közepén máris egy nagyszabású roadshow indul útjára, amely képzéssorozat és miniexpo is egyben.

  Tovább
 • Megjelent a Trafikosok Lapja

  2018. április 05.

  Negyedévente megjelenő magazinnal jelentkezik a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége. A zárt terjesztésű kiadványhoz kizárólag a koncesszió-jogosultak, illetve a trafikokban dolgozók juthatnak hozzá.

  Tovább
 • Tisztelt Koncesszió Tulajdonos!

  2018. április 04.

  A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége elnökeként, a Nemzeti Dohányboltok országos érdekvédelmi képviseletét ellátó szakmai szervezet nevében keresem meg Önt néhány aktuális gondolattal.

  Tovább
 • Egyedi azonosítók a cigarettásdobozokon – Információk első kézből a római konferenciáról

  2018. február 05.

  Tobacco Road (A dohány útja) néven rendezett konferenciát Rómában január 19-20-án az OLAF, az EU Csalás Elleni Hivatala, valamint a Coldiretti Olasz Farmerszövetség.

  Tovább
 • Szövetséggé alakult a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete

  2017. augusztus 08.

  Átalakult a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete, mely azzal a céllal vált szövetséggé, hogy még hatékonyabban képviselje a hazai dohány-kiskereskedők érdekeit, szervezze a jelentős adóbevételt termelő szektor szakmai életét, valamint új szintre emelje az általa nyújtott szolgáltatások színvonalát.

  Tovább

Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató