Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

2018. augusztus 30.

Tisztelt Szövetségi Tagok!

Minden bizonnyal Önök is tapasztalták az elmúlt években, hogy a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége egyre több szolgáltatást nyújt a tagjainak. A változatlanul ellátott szakmai érdekképviseleti tevékenységünk mellett útnak indítottuk a Trafikosok Lapját, a Tabak Akadémia bejárta az országot, és nagy sikerrel zajlott le az I. Nemzeti Tabak Expo is.

Szövetségünk élénk kapcsolatban áll a dohánytermék-kiskereskedők külföldi és nemzetközi szakmai szervezeteivel is, figyelemmel kísérjük az iparág nemzetközi trendjeit, szabályozási fejleményeit és jó gyakorlatait.

Nagy örömünkre szolgál, hogy aktív munkánkkal segíthetjük tagjainkat és színesíthetjük szolgáltatásaink palettáját. A megnövekedett munkateher új munkatárs bevonását indokolta a Szövetség munkájába, ezért létrehoztuk az ügyvivői tisztséget. Az ügyvivő feladata a Szövetség nemzetközi tevékenységének további erősítése, a szervezet esetenkénti képviselete a nemzetközi színtéren, az oktatási szolgáltatásaink szervezése és továbbfejlesztése, valamint a Szövetség napi munkájának koordinálása.

Az ügyvivői feladatok ellátására Dr. Karácsony Gergely kapott felkérést, akit ezúton is örömmel ajánlok a Tisztelt Tagok szíves figyelmébe. Mivel Önöknek még nem volt alkalmuk személyesen találkozni vele, ezért alább olvashatják az MDKSZ új ügyvivőjének rövid személyes bemutatkozását.

 

Üdvözlettel:

Lengyel Antal

elnök, Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége

Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató