Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

2018. november 08.

TABAK Akadémia - Ősz

A 3 modul köré csoportosuló, számos fontos információt és hasznos ismereteket nyújtó, nagy érdeklődés mellett lezárult tavaszi TABAK Akadémia képzéssorozat után most az őszi oktatásokra készülünk. Egymás segítése, a közös örömök, kereskedelmi sikerek megosztása mellett az ország bármely pontján felmerülő, szinte ugyanazon problémák, kérdéskörök megbeszélése lesz a fókuszban 2018 novemberében.

 

A TABAK Akadémia őszi képzéssorozata 4 helyszínre hívja és várja a tisztelt kereskedőtársakat:

 

2018. 11. 09. (péntek)

Győr • Hotel Famulus,

Budai út 4.

 

2018. 11. 13. (kedd)

Debrecen • Ász rendezvényház,

Böszörményi út 218.

 

2018. 11. 15. (csütörtök)

Szeged • Art Hotel,

Somogyi u. 16.

 

2018. 11. 19. (hétfő)

Pécs • Corso Hotel,

Koller u. 8.

 

A programokra itt jelentkezhet! (https://epass.hu/mdksz)

 

Az őszi képzéssorozaton nem frontális előadások lesznek, hanem azt még közvetlenebbé tesszük annak érdekében, hogy a trafikrendszer jövőképéről (még 15 év biztosan) együtt gondolkodjunk, és lehetőség nyíljon minden résztvevő véleményének, érdemi és megfontolandó javaslatának megismerésére. A négy helyszínen alkalmanként 80 fő részvételére van lehetőség: délelőttre 40 fő, illetve délutánra is 40 fő regisztrálhat előzetesen. A létszám lecsökkentésével az volt a célunk, hogy megtartsuk a képzés „családias” hangulatát, elegendő és minőségi idő jusson minden felmerülő kérdés átbeszélésére - lényegében az interaktivitás kap főszerepet majd. Élményalapú, ugyanakkor tudásközpontú képzéssorozatot tervezünk, ahol az MDKSZ elnöke közvetlenül szeretne beszélgetni a kereskedőtársakkal, mert a szövetség számára mindenki egyaránt és egyformán fontos. Kiemelt szakmai támogatóként a képzéssorozat minden állomásán jelen lesz a Philip Morris Magyarország Kft. is, akik egy nem mindennapi, élmény- és látványelemekkel tarkított minikiállítással kedveskednek a trafikos kollégáknak, és a dohányzás új világába kalauzolják az oda látogató vendégeket.

Minden helyszín kísérője egy úgynevezett miniexpo lesz, ahol a kiállítók ismét meglepetésekkel, árengedményekkel, kedvezményekkel készülnek a nemzeti dohányboltokat üzemeltető koncessziójogosultaknak, de tájékoztatást nyújtanak majd az országos Tabak EXPO-n (2018.11.23.) várható további, számtalan akciós lehetőségről is. A kereskedőtársainktól érkezett visszajelzések alapján hatalmas eredményeket értünk már el, sok területet sikerült érintenünk a képzések során, és vannak örökzöld témák is (amelyek mindig ugyanakkora érdeklődésre tartanak számot), azonban maradtak nyitott kérdések, amelyekkel még foglalkozni kell; ezekre is hangsúlyt fektetünk az ősz folyamán.

 

Így például:

-        javaslatokkal élt a szövetség a döntéshozók felé

-        mi az ami a koncesszió-jogosultak számára fontos?

-        mi foglalkoztatja a munkavállalókat?

-        a közösség(ek)ben rejlő erő

-        Trafikosok Lapja: a MI lapunk

-        a szövetség szolgáltatóvá válása

-        miniszterelnöki biztosi felvetések / javaslatok

 

Ezzel a rövid beharangozóval, ugyanakkor számtalan érdekességgel hívjuk és várjuk a kereskedőtársakat az őszi TABAK Akadémia helyszíneire, ahol a tavaszi 10 rendezvény tapasztalatait, tanulságait is egy csokorba gyűjtjük, összefoglaljuk a lényeges sarokpontokat, és kijelöljük együtt azt az irányt, amerre az elkövetkezendő években haladni szeretnénk.

Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató