Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

2018. november 08.

Megjelent a Trafikosok Lapja 3. száma

November első két hetében minden nemzeti dohányboltba eljut a Trafikosok Lapja legújabb száma. A negyedévente megjelenő magazin most is számos érdekes és hasznos témát dolgoz fel.

A trafikos közösséget nagy büszkeséggel töltheti el, hogy immár a Trafikosok Lapja 3. számát tarthatjuk a kezünkben. Az újság 2. száma már nyolcezer példányban jutott el a kereskedőtársakhoz, fogadtatását pedig kétezer nemzeti dohányboltban már felmértük  — erről is olvashatnak a lapban - mondta Lengyel Antal, a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének elnöke.

Az MDKSZ vezetője hozzátette, a magazinban hírt adnak arról is, hogy ősszel folytatódik a TABAK Akadémia 2018. képzéssorozat, ahol áttekintik, mi történt a tavaszi találkozásuk óta, felidézik, hogy mi foglalkoztatta legjobban a kereskedőtársakat, akik a rendezvényeken képet kapnak a dohányzás jövőbeni alakulásáról, trendjeiről is. Természetesen ősszel is mini-EXPO kíséri a programokat.

A 2018-as év legfontosabb kérdése az egységcsomag bevezetésének elhalasztása, ezért a szövetség összegyűjtötte, és megfogalmazta szakmai álláspontját ebben és számos más kérdésben is. „Bízunk abban, hogy az érintett helyeken és a döntéshozónál befogadásra találnak javaslataink, ennek részleteiről az elnöki interjúban olvashatnak bővebben- emelte ki Lengyel Antal.

 

Az idei év nagyon sok programot, rendezvényt vagy éppen képzéssorozatot hozott a nemzeti dohányboltok életében, és hamarosan elérkezünk az év legjelentősebb dohány-kiskereskedelmi eseményéhez, a II. Nemzeti Tabak EXPO kiállítás és konferenciához is. A magazin külön mellékletében foglalkozik a rendezvénnyel, hiszen aki elmegy erre az országos programra, az rengeteg új információval és szakmai ismerettel gazdagodik majd. A kiállítók hatalmas akciókkal, árengedményekkel és meglepetésekkel készülnek, ezért ezt mindenképpen ki kell használni, itt igazán érdemes lesz vásárolni (is) - jegyezte meg a szövetség elnöke.

S ha már közösség, akkor érdemes elolvasni a lap új rovatát is, amelyben két tagtárs szólal meg és mesél arról, mi a titka a saját maga által kialakított, hosszú távon sikeres trafikos mikroközösségnek.

Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató