Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

2018. április 05.

Megjelent a Trafikosok Lapja

Negyedévente megjelenő magazinnal jelentkezik a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége. A zárt terjesztésű kiadványhoz kizárólag a koncesszió-jogosultak, illetve a trafikokban dolgozók juthatnak hozzá.


A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (MDKSZ) egyre inkább aktivizálódó elnökségének és tagságának köszönhetően a korábbi évekhez képest jelentősen megnőtt az az információmennyiség, amelyről szükséges tájékoztatni a trafikos társadalmat- mondta Lengyel Antal, a szervezet elnöke az április első napjaiban a nemzeti  dohányboltokba kerülő magazin, a Trafikosok Lapja kapcsán. A szövetség első embere hozzátette, az olyan rendezvények, mint például a tavaly novemberben megrendezett I. Nemzeti TABAK EXPO Kiállítás és Konferencia, vagy a folyamatos szervezés alatt álló képzések, érdekképviseleti munka, illetve a nemzetközi szinten jelentős szerepvállalásuk indokolta, hogy az online kommunikáció mellett egy összefogó jellegű, háttéranyagokat is tartalmazó, ugyanakkor szórakoztató printkiadványt jelentessenek meg. 

A 32 oldalas színes magazinnal az is célja az MDKSZ-nek, hogy segítse azt a közösségépítő munkát, amely még inkább egybekovácsolja a dohánytermék-kiskereskedőket.

A Trafikosok Lapját legalább egy példányban minden nemzeti dohányboltba ingyenesen eljuttatja a szövetség. Az áprilisi után a következő lapszám a tervek szerint júniusban jelenik majd meg.