Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

2018. április 11.

A JTI megújítja és kiterjeszti TOP Employer minősítését

A JTI Hungary Zrt. - megőrizve kiváló munkáltató hírnevét - 2018-ban sorban a hatodik évben szerezte meg a TOP Employer Hungary minősítést. A 2018-as évre vonatkozóan a vállalat a Magyarországon TOP Employer minősítést szerzett cégek rangsorában első helyen végzett.

A nemzetközi színtéren a JTI negyedik alkalommal szerzett TOP Employer Global minősítést, valamint regionális szinten több díjat nyert el, mint eddig bármikor.

Sulyok Zsuzsanna, a JTI Hungary Zrt. humánerőforrás-igazgatója szerint a magyarországi minősítésünk méltón tükrözi nem csupán azt, hogy magas nemzetközi sztenderdek mentén váltjuk valóra átfogó humánerőforrás stratégiánkat, hanem elismeri elhivatottságunkat és folyamatos törekvésünket az iránt is, hogy munkavállalóink számára egyre ösztönzőbb körülményeket teremthessünk, melyben szakmailag és emberileg is kiteljesedhetnek.

„A JTI Hungary Zrt. üzleti sikerei mögött elkötelezett csapatunk áll. Munkatársaink befektetők, akik nap mint nap tehetségüket és energiájukat fektetik munkájukba, ezért fontos, hogy kimagasló munkahelyi környezetet biztosítsunk a számukra”- mondta Sergey Bouksa, a cég ügyvezető igazgatója.

A JTI Hungary Zrt. a TOP Employers Institute átfogó, független felmérése szerint kimagasló feltételeket biztosít munkavállalói számára, gondozza, és fejleszti a tehetségeket a szervezet minden szintjén, és humánerőforrás folyamataival arra törekszik, hogy munkáltatói gyakorlatát tökéletesítse.

A JTI-ról

A JTI Hungary Zrt. 10 éve működik Magyarországon, a cég 2008-ban a Gallaher akvizíciót követően jött létre. A JTI Magyarországon mintegy 90 főt foglalkoztat, az elmúlt 10 évben a legdinamikusabban növekvő dohányipari vállalat volt a magyar piacon, piaci részesedése a 2008-as 2,9%-ról 2017-re 14,3%-ra nőtt (Nielsen adatok alapján). 2018-ban a JTI Hungary Zrt. sorban a hatodik évben szerzett TOP Employer Hungary minősítést.

A JTI vezető nemzetközi dohányipari vállalat, több mint 120 országban működik világszerte. A világ 2. legnagyobb cigaretta márkája, a Winston tulajdonosa, valamint a Camel márka tulajdonosa az USA-n kívül. A nemzetközileg elismert Logic márkának köszönhetően a JTI jelentős szereplő az e-cigaretta piacon, és jelen van a hevített dohány kategóriában is Ploom termékeivel. A cég közel 40 000 munkavállalót foglalkoztat világszerte, központja Genfben, Svájcban található.

A JTI a Japan Tobacco Group tagja. További információért kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.jti.com


Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató