Magyar Dohány
Kiskereskedők Szövetsége

Összefogás a szakértő dohánykereskedelemért

Belépési nyilatkozat

Kik lehetnek tagok?

A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége olyan vállalkozók szövetségeként működik, akik kifejezetten dohánykereskedelemmel foglalkoznak, kiváló ismerői a szakmának és az általuk forgalmazott termékeknek, foglalkozásukra pedig hivatásként gondolnak.

Miért érdemes belépni?
A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége egy szakmai érdekvédelmi szövetség, amely egyrészt a tagok közötti információ-megosztást, közös szakmai munkát, másrészt a dohány-kiskereskedelmi szektor érdekvédelmét látja el.
Olyan szakmai anyagokhoz, információkhoz, képzésekhez, programokhoz és eseményekhez jutnak hozzá a tagok, amiket máshol nem, vagy csak jelentős utánajárás révén szerezhetnek.
Itt lehet ráhatásuk a szektor alakulására, elmondhatják véleményüket szabályozási és más piaci kérdésekben, kérdéseket, igényeket fogalmazhatnak meg, illetve tapasztalatuk révén segíthetik a közös szakmai munkát.

Belépési nyilatkozat

Amennyiben tagja kíván lenni szövetségünknek, töltse le a belépési nyilatkozatot Word vagy PDF formátumban.

A belépési nyilatkozatot kérjük scannelve e-mailben elküldeni az info@trafikosok.hu címre.

Az éves pártolói tagdíj mértéke 1 000 Ft, amelyet átutalással lehet megfizetni a Raiffeisen banknál vezetett 12028900-01338176-00100002 számú számlára.

Minden jog fenntartva.
© 2018. Trafikosok.hu
Fejlesztette: 2dots.hu

Jelen honlapot a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége (2890 Tata, Ady Endre u. 16., Nyt.: Fővárosi Törvényszék 10 277, rövidített név: MDKSZ) üzemelteti. A honlapon elhelyezett szöveges és képi tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll, annak bármely formában és célra történő felhasználása kizárólag a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetségének előzetes engedélyével lehetséges. Adatkezelési Tájékoztató